Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Week de gelatine in koud water. Meng de room met de suiker, citroenrasp, vanillepasta en speculaaskruiden en breng rustig aan de kook.
Knijp de gelatine uit en meng door de hete, maar niet kokende room. Laat circa een half uur afkoelen tot het bijna gaat stollen.
Roer dan nogmaals door en verdeel het mengsel over de met koud water afgespoelde puddingvormpjes. Verdeel de gedroogde cranberry’s over de panna cotta (het is niet erg als ze niet blijven drijven) en laat afgedekt 3 uur opstijven in de koeling.
Meng de cranberryjam met 3 eetlepels water en de verse cranberry’s en kook dit 10 minuten (voeg wat water toe als het mengsel te dik wordt). Laat afkoelen.
Stort de panna cotta op borden en schep de cranberrysaus erover. Bestuif met nog wat peculaaskruiden en serveer.