Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de uitjes met schil 5 minuten in water met zout. Laat uitlekken en afkoelen. Pel het schilletje eraf en bestrooi de uitjes met zout.
Verhit de rookoven, voeg de rookmot toe en rook de uitjes circa 5 minuten. Zet de warmtebron uit en laat de uitjes in de pan afkoelen en iets doorgaren.
Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Snijd ze terwijl ze nog warm zijn in blokjes en meng met een dressing van de mosterd, olie en azijn. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Blancheer de tuinbonen 30 seconden. Laat uitlekken en pel het schilletje eraf. Blancheer de andere bonen en peulen los van elkaar in 2 tot 6 minuten beetgaar.
Meng alles losjes door elkaar en bestrooi met bieslook, peper en zout.