Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek de kamadobarbecue aan en stel deze in op 110°C.
Wrijf de ham rondom in met de rub en kneed de kruiden er zeer goed in.
Leg de ham in de kamado en laat 3 uur zachtjes garen. Neem vervolgens uit de barbecue, pak in met aluminiumfolie en plaats nog 1 uur terug op de barbecue.
Kook ondertussen beide soorten azijn, het water en de suiker op met de gehalveerde rode peper. Neem van het vuur en laat iets afkoelen.
Maak de miniwortels en de asperges schoon en snijd in de lengte doormidden. Leg in het lauwwarme zoetzuur.
Schaaf de radijsjes op de mandoline en leg in ijskoud water, zodat ze mooi knapperig worden.
Rooster de pistachenoten gedurende 8 minuten in de oven van 180°C en hak grof.
Verwarm de pitabroden om en om op de barbecue.
Snijd de broodjes open en vul met een beetje salade. Snijd de beenham in dunne plakken en leg op de sla.
Spuit er een beetje mayonaise op en verdeel er de gemarineerde groenten over. Bestrooi met de pistachenoten.