Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de pasta al dente in gezouten water, giet af en spoel koud.
Kruid de entrecotes met zout en peper en gril ze op de hete barbecue tot ze een mooi grillpatroon hebben. Neem van de barbecue en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Plaats een vuurvaste pan op de barbecue, voeg een scheutje olie toe en zweet er de rode ui in aan. Voeg de gesneden, groene asperges toe en vervolgens de kerstomaatjes. Schep er de tagliatelle doorheen en kruid met zout en peper. Schep er net voor het serveren de pesto doorheen.
Schep de pasta op het bord. Trancheer de entrecotes en dresseer op de pasta. Garneer met een takje basilicum.
Tip
Door een lange pincet te gebruiken kan je de tagliatelle mooi oprollen.
Spoel de pasta na het koken af met koud water. Hierdoor blijft de pasta tijdens het wokken niet aan de pan plakken.
Ga voor de echte roast en bestel een entrecote aan een stuk.