Gegrilde Natuurvlees-entrecote met pesto-pasta

Gegrilde Natuurvlees runderentrecote met pestopasta en lentegroente.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente in gezouten water, giet af en spoel koud.
  2. Kruid de entrecotes met zout en peper en gril ze op de hete barbecue tot ze een mooi grillpatroon hebben. Neem van de barbecue en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  3. Plaats een vuurvaste pan op de barbecue, voeg een scheutje olie toe en zweet er de rode ui in aan. Voeg de gesneden, groene asperges toe en vervolgens de kerstomaatjes. Schep er de tagliatelle doorheen en kruid met zout en peper. Schep er net voor het serveren de pesto doorheen.
  4. Schep de pasta op het bord. Trancheer de entrecotes en dresseer op de pasta. Garneer met een takje basilicum.

Tip

  • Door een lange pincet te gebruiken kan je de tagliatelle mooi oprollen.
  • Spoel de pasta na het koken af met koud water. Hierdoor blijft de pasta tijdens het wokken niet aan de pan plakken.
  • Ga voor de echte roast en bestel een entrecote aan een stuk.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Natuurvlees entrecotes
  • 3 nestjes verse tagliatelle
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 4 el groene pesto
  • 1 bos groene asperges
  • 1 bakje zoete kerstomaatjes
  • 4 topjes verse basilicum
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 februari 2021