Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de camembert in 8 puntjes en snijd in de lengte doormidden. Haal de twee helften los van elkaar en maak met je vinger in het midden een kuiltje. Lepel in ieder kuiltje een beetje vijgenchutney. Druk de 2 helften terug op elkaar.
Haal de puntjes camembert door de tarwebloem en vervolgens door het losgeklopte ei. Schud het overtollige ei eraf en haal nu door de panko. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn. Herhaal de bloem, het ei en de panko nogmaals.
Frituur de gepaneerde camembert goudbruin en krokant in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer meteen.