Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit voor de saus de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie. Voeg de specerijenmix en de chipotlepepers toe.
Voeg het amandelpoeder toe en laat even meefruiten. Blus de pan af met de tomatenblokjes en de bouillon. Snijd de verse tomaten in stukjes en voeg toe. Laat zachtjes smoren. Roer beetje bij beetje de pure chocolade door de saus en laat nu niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de suprêmes op het vel mooi krokant en goudbruin, draai om en bak ook de andere kant mooi bruin. Voeg de saus toe en laat nog 6 minuten goed doorverwarmen.
Neem de parelhoen uit de saus, trancheer mooi en serveer op een schaal. Schenk er de saus over en bestrooi met het sesamzaad en de koriander. Serveer met de tortillachips.