Paté en paddenstoelen

Volkorenbrood belegd met paté, gebakken paddenstoelen en vijgenchutney. 

Gang
Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur fijn.
  2. Bak de paddenstoelen goudbruin in een klontje roomboter en kruid met zout en peper.
  3. Steek eventueel de plakjes paté uit in kleinere ronde plakjes of houd ze even groot als ze zijn.
  4. Verdeel de veldsla over de sneden brood, leg er de plakjes paté op en verdeel er de gebakken paddenstoelen over.
  5. Lepel er een beetje vijgenchutney op en kruid tenslotte met versgemalen peper.

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden volkorenbrood
  • 8 plakjes paté selectie
  • 200 g paddenstoelenmix
  • Handje veldsla
  • 4 el vijgenchutney
  • Klontje roomboter
  • Versgemalen peper
  • Zout

Publicatie datum: 15 februari 2021