Smoothiebowl van rood fruit en chiazaad

Plantaardige smoothiebowl met zacht fruit, kokosyoghurt, banaan en granola.

Gang
Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Mix de kokosyoghurt met de ontdooide smoothie en roer er het chiazaad doorheen. Wil je het iets zoeter hebben, dan kun je wat agavesiroop toevoegen.
  2. Verdeel over 4 diepe borden of kommen en zet een nacht of minimaal 2 uur in de koelkast, zodat het kan opstijven.
  3. Wil je het extra bijzonder presenteren, dan kun je de bramen en de blauwe bessen aanvriezen.
  4. Snijd de banaan in plakjes en verdeel samen met de bramen en blauwe bessen over de smoothiebowl.
  5. Garneer met de geschaafde kokos en de granola.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 dl kokosyoghurt
  • 150 g Pinguin smoothie rood
  • 25 g chiazaad
  • 75 g bramen
  • 50 g blauwe bessen
  • 1 banaan
  • 2 el geschaafde kokos
  • 8 el granola
  • optioneel: agavesiroop

Publicatie datum: 15 februari 2021