Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de eryngii in mooie plakken en leg in een schaal. Voeg de teriyakisaus toe en meng goed, zodat het geheel bedekt is. Marineer 2 uur in de koelkast.
Prik de gemarineerde eryngii aan spiezen en gril mooi goudbruin in een grillpan of op de barbecue. Smeer tijdens het grillen continu in met de marinade, zodat er echt een mooie plakkerige laag op de paddenstoelen ontstaat.
Bestrooi net voor het serveren met het sesamzaad, de gesneden rode peper en de topjes koriander.