Steak Tartare

Rustiek brood belegd met steak tartare, kwartelei en gezouten ansjovis

Gang
Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Hak de biefstuk met een zeer scherp mes tot fijne tartaar en kruid rijkelijk met zout en versgemalen peper.
  2. Verdeel de tartaar over de sneden rustiek brood.
  3. Scheid de kwarteleitjes en leg de dooier in het midden van de tartaar.
  4. Snijd de kapperappels doormidden en de ansjovisfilets in reepjes. Verdeel over de boterhammen.
  5. Schep de aioli in een kleine spuitzak en spuit dotjes op de tartaar.
  6. Maal er nog wat peper overheen en bestrooi met de gesneden peterselie.

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden rustiek brood
  • 200 g biefstuk
  • 4 kwarteleitjes
  • 12 kapperappels
  • 4 el aioli
  • 6 gezouten ansjovisfilets
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 februari 2021