Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de vulling met de witte chocolade, vorm er kleine hoopjes van op een vel bakpapier en plaats 30 minuten in de vriezer. Neem na die tijd uit de vriezer en druk er dan platte bolletjes van. Vries nog 30 minuten aan.
Klop de zachte boter met de basterdsuiker en vanillemerg tot een luchtig geheel in de keukenmachine of met behulp van een handmixer. Voeg de bloem, het bakpoeder, het cacaopoeder en een snufje zout toe. Voeg het ei toe en meng kort door.
Meng tot een homogeen deeg. Is het nog iets te droog, voeg dan beetje bij beetje wat melk toe tot het een mooi geheel is. Kneed voorzichtig de witte chocolade door het deeg.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Verdeel het deeg in 15 stukjes en rol lichtjes uit tot een plak. Vouw om de bevroren vulling en zorg ervoor dat het overal goed gesloten is.
Leg op een bakplaat met bakpapier en druk iets aan, zodat het een mooi rond koekje wordt.
Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten gaar. Laat even afkoelen voor je ze van de bakplaat haalt.