Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de bospeen en schaaf in mooie linten of reepjes. Doe in een kom en voeg een beetje limoensap, een paar druppels vissaus, 2 eetlepels zonnebloemolie en 2 eetlepels ponzu toe. Kruid met zout en peper en laat even marineren.
Snijd de kabeljauwfilet in stukjes en doe samen met de currypasta, de koriander, een eetlepel vissaus, het ei en wat limoensap in de keukenmachine. Draai tot een homogene massa. Schep in een kom en meng er de rijstebloem doorheen. Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat vissaus. Als je wilt, kun je er als krokant garnituur nog wat fijngesneden wortel aan toevoegen.
Verwarm een laagje zonnebloemolie in een antiaanbakpan en schep met behulp van een ijsknijper bolletjes van de massa in de olie. Druk aan met een lepel, zodat het wat platter wordt en laat op een niet te hoog vuur aan beide kanten bakken tot het goudbruin en krokant is. Reken in totaal op ongeveer 8 minuten.
Serveer met de salade van gemarineerde bospeen en serveer er een dipsaus van ponzu, sesamzaad en vissaus bij.