Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de zalm in kleine blokjes en leg in een schaal.
Snijd de steeltjes van de koriander ragfijn en pluk de blaadjes.
Maak de avocado schoon en snijd in blokjes ter grootte van de zalm. Voeg toe aan de zalm.
Snijd de tomaat in vieren, snijd er de zaadlijsten uit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg samen met de rode ui, het sap en de rasp van de limoen, koriandersteeltjes en de peper toe aan de zalm. Kruid met een snufje zout en laat 90 minuten marineren.
Steek de wontonvellen rond uit en laat ze met behulp van een tang in hete frituurolie zakken, zodat een ‘taco’ ontstaat en ze goudbruin kleuren. Laat uitlekken op keukenpapier.
Pluk de blaadjes van de little gem en leg er een paar op de bodem van de taco.
Verdeel de ceviche van zalm over de krokante wontons en garneer met enkele blaadjes little gem die zijn aangemaakt met de marinade van de ceviche. Garneer ten slotte met de blaadjes koriander.