Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor met een directe zone van ongeveer 180 graden en een indirecte zone van 150 graden.
Schil de bospeen en laat een beetje van het loof zitten. Snijd dikkere exemplaren in de lengte doormidden.
Kruid de bospeen met een scheutje olijfolie, limoenrasp, peper en zout.
Leg naast elkaar op de indirecte zone en laat in ongeveer 25 minuten mooi beetgaar roosteren. Knijp er net voor het serveren een beetje limoensap over.
Reduceer voor de saus de kalfsjus met de rode wijn en de helft van de bramen tot minimaal de helft. Voeg er de rest van de bramen aan toe en kruid eventueel met versgemalen peper en een snufje zout.
Kruid de hertenkoteletten rijkelijk met fleur de sel en versgemalen peper en leg ze op de directe zone van de barbecue.
Laat grillen tot ze loslaten van het rooster, draai een kwartslag en laat nog enkele minuten roosteren. Draai om en grill de andere kant op dezelfde manier.
Neem van de barbecue, laat even rusten en serveer met de bospeen en de krachtige saus.