Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor met een directe (200 graden) en een indirecte zone (150 graden).
Snijd met een scherp mes de maïskorrels van de kolf en schep in een kom. Voeg er het sap en de rasp van de limoen aan toe.
Snijd de ananas in kleine blokjes en voeg toe aan de mais. Snijd de koriander fijn en voeg eveneens toe.
Snijd enkele mooie plakjes van de peper en snijd de rest fijn. Voeg de fijngesneden peper toe aan de salsa en breng het geheel op smaak met zout en een scheutje zonnebloemolie.
Grill de worsten rondom mooi bruin boven de kooltjes en laat vervolgens indirect verder goed warm worden.
Snijd de broodjes aan de bovenkant op en grill op de barbecue.
Snijd de little gems fijn en maak lichtjes aan met zonnebloemolie.
Verdeel over de broodjes en leg er de gegrilde worsten op.
Lepel er rijkelijk de salsa over en druppel er de sambalsaus over.
Garneer met de fijngesneden bosui en plakjes jalapeno peper.