Pulled Pork Burger

Dry-aged burger met coleslaw en pulled pork.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Bereid de barbecue voor met een directe zone van 200 graden.
  2. Maak de rode kool aan met de yoghurt en de azijn en kruid met zout en peper. Laat even staan.
  3. Maak de pulled pork aan met lekker wat barbecuesaus en verwarm rustig in een steelpan.
  4. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en grill ze op het kruim op de barbecue.
  5. Grill de hamburgers aan beide kanten tot ze mooi gekleurd zijn en van binnen net medium.
  6. Maak de avocado schoon en snijd in plakken.
  7. Dresseer de coleslaw op het broodje en leg er de burger op met een lepeltje barbecuesaus.
  8. Leg er de plakken avocado op en verdeel er de pulled pork over.
  9. Leg er tenslotte het kapje van het broodje op.

Ingrediënten

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 dry-aged hamburgers
  • 200 g pulled pork
  • 200 g gesneden rode kool
  • 2 el yoghurt
  • 1 el appelciderazijn
  • barbecuesaus
  • 1 avocado
  • zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 april 2021