Spicy Coconut

Pittige ananas-kokos mocktail in een jonge kokosnoot.

Gang
Drank
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Open de bovenkant van de kokosnoot met behulp van het speciale gereedschap.
  2. Snijd de rode peper in linten, houd er eentje achter en voeg de rest toe aan het kokoswater.
  3. Voeg ook het ananassap en de siroop toe aan het kokoswater.
  4. Snijd de limoen in partjes en voeg, op eentje na, toe aan het vocht.
  5. Roer goed door met het citroengras.
  6. Steek er ter garnering een partje ananas, een lintje rode peper, een partje limoen en enkele rietjes in.
  7. Steek het kaneelstokje aan, zodat het gaat walmen en het de geur vrijgeeft. Steek als laatste bij de cocktail.

Tip

Wil je een kick aan deze mocktail geven, voeg dan een borrelglaasje bruine rum toe.

Ingrediënten

  • 1 jonge kokosnoot
  • 65 ml ananassap (gemaakt van verse ananas)
  • scheutje Monin rietsuikersiroop
  • ¼ rode peper
  • ¼ limoen
  • partje verse ananas
  • 1 kaneelstokje
  • 1 stengel citroengras

Publicatie datum: 15 april 2021