Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de biefstuk fijn tot een mooie, grove tartaar. Steek de tartaar uit met een uitsteekvorm die iets kleiner is dan de weckpot. Laat zakken in de weckpot.
Meng de rode ui met de bieslook, cornichons en kappertjes. Schep de mosterd bovenop de tartaar en schep het garnituurmengsel hier bovenop. Maak met de achterkant van een lepel een klein kuiltje in de garnituur. Scheid het ei en laat de eidooier in het kuiltje zakken (het eiwit kun je ergens anders voor gebruiken).
Bestrooi met een beetje fleur de sel en sprenkel er een paar druppels olijfolie over. Steek naast de dooier de twee pipetjes met de worcestershiresaus en tabasco in de tartaar.
Maak de sla aan met wat olijfolie, zout en eventueel een druppel citroensap. Leg het broodje onder het openstaande deksel van de weckpot en de sla in het deksel.
Ingrediënten
100 g kogelbiefstuk (Gasconne, 21 dagen gerijpt)
10 g rode ui, fijngesnipperd
10 g bieslook, fijngesneden
10 g cornichons, fijngesneden
10 g kappertjes, uitgelekt en fijngesneden
1 el mosterd (combinatie van dijon en grove mosterd)