Korma met vegetarische gehaktballetjes en yoghurt crumble

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

Saus

  1. Verhit de olie, voeg de blokjes ui toe en stoof de ui zachtjes gaar.
  2. Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.

Garnituur

  1. Kook de rijst, maak de groene asperges schoon en snijd ze in stukjes.
  2. Blancheer de gesneden asperges in water met wat zout.

Yoghurt crumble

  1. Rooster de kokos flakes en de sesamzaadjes afzonderlijk van elkaar.
  2. Hak de cashewnoten in stukjes en meng ze met de geroosterde kokos, sesamzaadjes, gebakken uitjes, crispy yoghurt en de chili flakes.

Opmaak

  1. Verdeel de rijst samen met de vegetarische korma-balletjes over de kommen.
  2. Schep de asperges erbij en maak het geheel af met de yoghurt crumble en de cress.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Saus

  • 20 g zonnebloemolie
  • 100 g witte uien, blokjes
  • 700 g Knorr Patak’s Korma Saus
  • 50 st De Vegetarische Slager NoMeatball Gehacktbal (klein)

Yoghurt crumble

  • 5 g kokos flakes
  • 1 g sesamzaadjes
  • 5 g cashewnoten
  • 6 g Conimex Gebakken Uitjes
  • 5 g crispy yoghurt
  • 0,5 g chili flakes

Garnituur

  • 500 g Conimex Basmati rijst
  • 500 g groene asperges
  • Zout
  • ½ bakje Shiso Purper Cress
  • ½ bakje Ghoa Cress