Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voeg alle gesneden ingrediënten toe aan de zeebaars en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg rasp en sap van de limoen toe.
Meng alle ingrediënten voor het yoghurtschuim en breng op smaak met zout en peper. Voeg als laatste de pro espuma toe, schep in de slagroomkidde en voeg 2 patronen toe.
Decoreer de tartaar met behulp van de steker op borden en duw mooi aan met een stampertje. Top af met het yoghurtschuim.
Ingrediënten
½ bos bieslook, fijngesneden
40 g gebruneerde pijnboompitten, fijngesneden
1 grote banaansjalot, in brunoise van ½ cm
1 komkommer, zonder schil en zaadlijst, in brunoise van ½ cm
1 avocado, in brunoise van ½ cm
1 rode paprika, in brunoise van ½ cm
1 zeebaars van 800-100 g, gefileerd en in brunoise van ½ cm
olijfolie
rasp en sap van 1 limoen
Yoghurtschuim
500 g yoghurt
30 g sojasaus
50 g poedersuiker
30 g sushiazijn
rasp en sap van 1 limoen
30 g pro espuma
Extra: slagroomkidde met 2 patronen, ronde uitsteekvorm