Libanese zeebaars met pijnboompitten en yoghurt

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Voeg alle gesneden ingrediënten toe aan de zeebaars en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg rasp en sap van de limoen toe.
  2. Meng alle ingrediënten voor het yoghurtschuim en breng op smaak met zout en peper. Voeg als laatste de pro espuma toe, schep in de slagroomkidde en voeg 2 patronen toe.
  3. Decoreer de tartaar met behulp van de steker op borden en duw mooi aan met een stampertje. Top af met het yoghurtschuim.

Ingrediënten

  • ½ bos bieslook, fijngesneden
  • 40 g gebruneerde pijnboompitten, fijngesneden
  • 1 grote banaansjalot, in brunoise van ½ cm
  • 1 komkommer, zonder schil en zaadlijst, in brunoise van ½ cm
  • 1 avocado, in brunoise van ½ cm
  • 1 rode paprika, in brunoise van ½ cm
  • 1 zeebaars van 800-100 g, gefileerd en in brunoise van ½ cm
  • olijfolie
  • rasp en sap van 1 limoen

Yoghurtschuim

  • 500 g yoghurt
  • 30 g sojasaus
  • 50 g poedersuiker
  • 30 g sushiazijn
  • rasp en sap van 1 limoen
  • 30 g pro espuma
Extra: slagroomkidde met 2 patronen, ronde uitsteekvorm