Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Stook de barbecue op. Snijd de aubergines aan de ronde kant 1 centimeter in. Steek wat kleine takjes rozemarijn in de inkepingen. Bestrijk rondom met olijfolie. Rooster de aubergines op de barbecue dicht op de kooltjes. Keer regelmatig tot ze na 5-8 minuten grillrandjes en een rooksmaak hebben. Zet dan het rooster flink wat verder van de kolen, bestrijk de aubergine met de piripiri-olie en gaar nog even door.
Gril de limoen op het snijvlak met directe hitte op de barbecue tot ze warm zijn en een grillrandje hebben.
Leg de aubergine op een schaal en serveer met burrata en de limoen. Voor extra pit geef je er nog wat van de piripiri-olie bij.