- Verwarm de barbecue voor om direct te kunnen grillen.
- Knijp de zuurkool goed uit en maak aan met de mosterd, een klein scheutje van het bier en versgemalen peper.
- Snijd de peterselie fijn en meng door de zuurkoolsalade. Meng er voorzichtig de rucola doorheen.
- Snijd de hotdogbroodjes aan de bovenkant open en besprenkel heel lichtjes met zonnebloemolie.
- Grill de broodjes kort op de gesneden kant tot er een mooi grillpatroon is ontstaan.
- Leg er de curryworsten bij en grill tot ze mooi gekleurd en goed warm zijn.
- Verdeel de zuurkoolsalade over de broodjes en druk er de warme curryworsten in.
- Lepel er rijkelijk de curryketchup overheen en garneer met de gebakken uitjes, bosui en cornichons.
- 4 curryworsten
- 4 hotdogbroodjes
- 200 gram zuurkool
- handje rucola
- 4 takjes platte peterselie
- 2 el grove mosterd
- scheutje Paulaner
- 6 flinke el curryketchup
- 4 el gebakken uitjes
- 12 cornichons
- 1 stengel fijngesneden bosui
- scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout