Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de barbecue voor om direct te kunnen grillen.
Snijd de venkel in 8 mooie, dunne plakken.
Spies de garnalen, de olijven en de venkel om en om aan prikkers en marineer met citroenolie, citroensap, citroenrasp, versgemalen peper en zout. Laat ongeveer 1 uurtje marineren.
Grill de spiesen om en om tot ze mooi gekleurd zijn en net gaar.
Maal er voor het serveren nog wat peper en citroenschil over. Garneer met topjes dille.