Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de barbecue voor met een indirecte zone van ongeveer 150 graden.
Snijd de maïskolven doormidden en prik ze aan stevige prikkers.
Meng de roomkaas met limoensap en -rasp en breng lekker op smaak met versgemalen peper en zout.
Leg de maïskolven in een vuurvaste schaal op de barbecue en laat indirect rondom roosteren. Smeer lichtjes in met de barbecuesaus tot een mooi glimmend laagje is ontstaan.
Schaaf ondertussen de manchego in plakjes en leg op de maïskolven. Laat er lekker overheen smelten. Serveer met de roomkaas.