Vegetarian Style Loaded Nachos Luxe

Gang
Hapje Bijgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden met de grillstand aan.
  2. Verdeel de tortillachips over een mooie schaal.
  3. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen.
  4. Laat de tomaatjes, de olijven en de artisjokken goed uitlekken. Snijd de olijven grof en snijd de artisjokken eventueel nog wat fijner.
  5. Verdeel over de tortillachips en leg er de bolletjes mini-mozzarella en de uiringen tussen.
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 10 minuten mooi gratineren.
  7. Neem uit de oven en lepel er de Doritos Hot Salsa saus overheen. Garneer met topjes verse basilicum.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 175-225 gram Doritos® Dippas Naturel 455g
  • 175 gram vegetarische kipstuckjes
  • ¼ rode ui
  • 2 eetl. zwarte olijven
  • 75 gram gemarineerde artisjokharten
  • 50 gram halfgedroogde tomaatjes
  • 10 bolletjes mini-mozzarella
  • 4 takjes verse basilicum
  • 40 gram Doritos® Hot Salsa saus

Publicatie datum: 01 juli 2022