Zoete aardappel soep met geroosterde pompoen en pecorino

met Knorr Professional Peruaanse Zoete Aardappelsoep

Gang
Hoofdgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

Soep

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door

Geroosterde pompoen

  1. Halveer de pompoen en verwijder de pitten.
  2. Snijd ze met de schil in grove stukken.
  3. Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met knoflook, chili flakes, zout en peper.
  4. Rooster de gesneden pompoen gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Soep

  • 200g Knorr Professional Peruaanse Zoete Aardappelsoep
  • 2l water

Geroosterde pompoen

  • 1st Hokkaido pompoen
  • 30g olijfolie
  • 4g Knorr Primerba Knoflook
  • 1g chili flakes
  • zout & peper

Garnering

  • 100g pecorino
  • 1bakje Affila cress
  • 1g chili flakes