Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het kapje van de bollen en pluk het kruim uit de onderste helft.
Besprenkel de binnenkant van de broodbol en het kapje met olijfolie. Rasp de pecorinokaas.
Bestrooi zowel het kapje als de binnenkant van het brood met de geraspte kaas, de kerriepoeder en kruid met versgemalen peper. 5. Leg op een bakplaat en laat mooi goudbruin bakken gedurende ongeveer 15 minuten.
Snijd met een scherp mes de maiskorrels langs de kolf af.
Verwarm een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan en rooster er op een middelhoog vuur de korrels in tot ze mooi gekleurd en net gaar zijn. Neem van het vuur en voeg de peterselie toe.
Breng de clam chowder al roerend aan de kook in een steelpan.
Verdeel de clam chowder over de breadbowls en verdeel er de maiskorrels over.