Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Sandwich van geprakte avocado, krab en gerookt ei met hollandaisesaus
Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
25 minuten
Bereidingswijze
Bak de lunchbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Snijd doormidden en rooster nog even extra in de oven.
Kook de gerookte eieren 3,5 minuut in kokend water. Giet af en laat direct schrikken in koud water. Pel voorzichtig.
Verwarm een klontje roomboter in een steelpan en voeg er het krabvlees en de fijngesneden dragon aan toe. Warm voorzichtig op en breng op smaak met citroensap, -rasp, peper en zout. Meng er net voor het serveren de mayonaise doorheen.
Warm de hollandaisesaus op in een steelpan.
Maak de avocado schoon en prak het vruchtvlees met een vork. Kruid met zout, peper, citroensap en -rasp.
Snijd de ongeschilde appel in mooie staafjes.
Verdeel de geprakte avocado over de onderste helft van het broodje en verdeel er de warme krab over.
Warm de eieren nog kort op in een laagje heet water. Dep droog en zet rechtop op de krab, snijd er voorzichtig het kapje af.
Lepel er de warme hollandaisesaus langs en garneer met de staafjes appel en een beetje fijngesneden dragon.