Oriëntaalse empanada met pulled chicken

Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus & Gefrituurde vegetarische hapjes met smokey hot cocktailsaus. Lekker te combineren bij een Westmalle Tripel.

Gang
Hapje Amuse
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze | hapje 1 | Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus

  1. Verwarm de friteuse voor op 175 °C.
  2. Frituur de bevroren empanadas 3-4 minuten in de hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Dresseer de empanadas in een mooie schaal. Snijd de koriander fijn en bestrooi er de empanadas mee.
  4. Schenk de saus in een tipje en serveer bij de empanadas.

Bereidingwijze | hapje 2 | Vegetarische hapjes met cocktailsaus

  1. Verwarm de friteuse voor op 170 °C.
  2. Frituur de hapjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer in een schaaltje met een tipje van de cocktailsaus.

Producten uit dit recept

Ingrediënten | hapje 1 | Oriëntaalse empanadas met pulled chicken en spicy saus

  • 12 empanadas pulled chicken
  • 4 takjes verse koriander
  • 2 flinke el garlic-srirachamayonaise

Ingrediënten | hapje 2 | Vegetarische hapjes met cocktailsaus

  • 12-16 vegetarische frituurhapjes
  • 4 el smokey hot cocktailsaus

Publicatie datum: 16 november 2021