Rolletjes van gerookte eendenham met geitenkaas en passievrucht

Rolletjes van gerookte eendenham met geitenkaas en passievrucht & Dungesneden hertensalami met walnotenmosterd, pecannoten en crackers. Lekker te combineren bij Leffe Bruin.

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

Rolletjes van gerookte eendenham

  1. Prak de geitenkaas in een kommetje voeg er het vruchtvlees van ⅔ passievrucht aan toe. Kruid rijkelijk met versgemalen peper.
  2. Lepel een beetje van de geitenkaas op een plakje eendenham, rol op en zet vast met een prikkertje.
  3. Serveer in een schaaltje en lepel er nog een beetje passievrucht overheen. Garneer met een topje kervel.

Hertensalami met walnotenmosterd

  1. Snijd de hertensalami in zo dun mogelijke plakjes.
  2. Smeer de toastjes lichtjes in met de mosterd en verdeel er de plakjes hertensalami over.
  3. Hak de pecannoten grof en verdeel over de toastjes.
  4. Garneer eventueel met een topje kervel of cress.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Rolletjes van gerookte eendenham

  • 4 plakjes eendenham
  • 100 g verse geitenkaas
  • 1 passievrucht
  • versgemalen peper
  • 4 topjes verse kervel

Hertensalami met walnotenmosterd

  • 80 g hertensalami
  • 8 walnoten en honingcrackers
  • 4 tl walnotenmosterd
  • 4 geroosterde pecannoten

Publicatie datum: 16 november 2021