Hele groenten, gepoft in een kruidige zoutkorst
Hele groenten, gepoft in een kruidige zoutkorst
TIPDeze techniek is toepasbaar op vele soorten groente, zoals knolselderij, pastinaak, bieten en pompoen. Vanzelfsprekend is de bereidingstijd voor iedere groente anders en ook afhankelijk van de grootte van de groente. Houd voor een gemiddelde maat groente de volgende bereidingstijd aan:
Pompoen: 110 minuten (gerookt paprikapoeder, salie, citroentijm, laurier, kerriepoeder)
Bieten: 85-90 minuten (verse rozemarijn, verse tijm, jeneverbes)
Pastinaak: 50 minuten (gedroogde tijm, sinaasappelschil, komijnzaad, salie)
Winterwortel: 45 minuten (venkelzaad, gedroogde dragon)
Knolselderij: 90 minuten (laurierblad, tijm, citroenrasp)
Publicatie datum: 16 november 2021
✔ Compleet food en non-food assortiment
✔ Persoonlijk advies van onze vakspecialisten
✔ Altijd de scherpste deals
✔ Ontvang gratis ProChef koksmes t.w.v. € 27,99 bij je eerste aankoop
Ben je op zoek naar smakelijke recepten voor de zomer of een BBQ? Laat je inspireren met vlees, vis of vega(n) van de BBQ of ga voor typisch zomerse recepten.