Hertensukade met gegrilde groente, krieltjes en pompoencrème

Zachtgegaarde hertensukade in zijn eigen jus met grillgroente, krieltjes met rozemarijn en een chutney van rode ui en port

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de hertensukade.
  2. Verwarm de sukade, de grillgroente en de krieltjes volgens de instructies op de verpakking op in de oven.
  3. Verwarm de pompoencrème in een steelpannetje of eventueel in de magnetron.
  4. Dresseer de groente en de krieltjes met behulp van een steker sierlijk langs de rand van het bord.
  5. Schep de crème in een spuitzak en spuit dotjes tussen de groente en de krieltjes.
  6. Lepel er de chutney bij.
  7. Leg de hertensukade in het midden van het bord.
  8. Roer de jus waarin de hertensukade is opgewarmd goed door en lepel over het vlees.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 porties hertensukade
  • 600 g grillgroente
  • 600 g krieltjes met rozemarijn
  • 8 el pompoencrème
  • 4 el chutney van rode ui en port

Publicatie datum: 16 november 2021