Kokoskoekje met chocolademousse en gebrande ananas

Kokoskoekje met chocolademousse en gebrande ananas & Twee soorten Reypenaer kaas met witte druiven, crackers en honingmosterd. Lekker te combineren met een Brand Dubbelbock

Gang
Amuse Hapje Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze | Huisgemaakt hapje | Kokoskoekje met chocolademousse en gebrande ananas

  1. Maak de ananas schoon en snijd in partjes. Brand de partjes lichtjes af met behulp van een Crème Brûlée brander.
  2. Dresseer de kokoskoekjes op een schaal en schep er met een warme lepel speels de chocolademousse op.
  3. Leg er de gebrande ananas op en garneer met de kokossnippers.

Bereidingwijze | kant-en-klaar hapje | Reypenaer kazen met druiven en honingmosterd

  1. Was de druiven, dep droog en knip er 4 ‘trosjes’ van.
  2. Snijd de beide soorten kaas in flinterdunne plakjes en dresseer op een plankje.
  3. Serveer met de druiven, de crackers en een tipje van de honingmosterd.

Producten uit dit recept

Ingrediënten | huisgemaakte hapje | Kokoskoekje met chocolademousse en gebrande ananas

  • 4 st. Cocos krokant
  • 4 el chocolademousse
  • 100 g verse ananas
  • 1 el geroosterde kokossnippers

Ingrediënten | kant-en-klaar hapje | Reypenaer kazen met druiven en honingmosterd

  • 160 g duo Reypenaer kaas
  • 4 el honingmosterd
  • 200 g pitloze witte druiven
  • 20 minicrackers

Publicatie datum: 16 november 2021