Krokante wontons met hoisinsaus

Minitosti met truffelsalami en mozzarella & krokante wontons met hoisinsaus. Lekker te combineren met Zuccardi Serie A Malbec. 

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

Minitosti met truffelsalami en mozzarella

  1. Snijd de truffelsalami in dunne plakjes en pluk de mozzarella in kleine stukjes.
  2. Smeer de plakjes brood in met de culinaise.
  3. Verdeel de salami en de mozzarella over 4 plakjes brood en druk er een 2e sneetje brood op.
  4. Laat onder de grill krokant bakken en de kaas smelten. Snijd voor het serveren doormidden.

Krokante wontons met hoisinsaus

  1. Verwarm de friteuse voor op 170 °C.
  2. Leg de wontons in het frituurmandje en laat ze in ongeveer 4 minuten mooi krokant frituren.
  3. Laat even uitlekken op keukenpapier en serveer met een tipje hoisinsaus.

TipDe minitosti’s kunnen ook in een tosti-ijzer of in de pan gebakken worden.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Minitosti met truffelsalami en mozzarella

  • 80 g truffelsalami
  • 80 g mozzarella
  • 8 plakjes partybrood
  • 4 tl culinaise pesto

Krokante wontons met hoisinsaus

  • 12 vegetarische wontons
  • 4 el hoisinsaus

Publicatie datum: 16 november 2021