Parelhoenrollade met truffel, spruitjes en aardappelgratin

Een feestelijke rollade van parelhoen met romige truffelsaus, crème van rode kool, gesmoorde spruitjes en aardappelgratin met truffel

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de rollade.
  2. Verwarm de parelhoenrollade, de spruitjes en de gratin volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verwarm de crème van rode kool in een steelpannetje of eventueel in de magnetron.
  4. Dresseer de spruitjes met behulp van een steker op het bord en leg er de plakjes rollade tegenaan.
  5. Roer de romige truffelsaus waarin de rollade is opgewarmd goed door en lepel over het vlees.
  6. Trek er een mooie streep van de warme crème langs en leg er de gratin bij.
  7. Leg er ten slotte een quenelle van de chutney naast en garneer eventueel met enkele topjes cress naar keuze.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 g parelhoenrollade in truffelsaus
  • 600 g spruitjes met bacon
  • 4 porties aardappelgratin met truffel
  • 8 el crème van rode kool
  • 4 el sinaasappel-gemberchutney

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 16 november 2021