Vleeswarenkrans

Een feestelijke presentatie van een vleeswarenplankje

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Leg een ronde schaal omgekeerd op de plank of schaal waarop je de krans wilt serveren.
  2. Snijd de worst in dunne plakjes en rol mooie roosjes of krullen van de verschillende vleeswaren.
  3. Leg dit harmonieus tegen de schaal aan tot een strak gevulde cirkel is gemaakt.
  4. Garneer met de rode besjes en verse kruiden en leg er eventueel enkele hulstblaadjes bij.
  5. Haal voorzichtig de schaal in het midden weg.

TipMaak je eigen selectie van de lekkerste vleeswaren en worstsoorten. Kijk naar verschillende kleuren, smaken en vormen om zo een gevarieerde krans te kunnen maken.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • Een selectie aan vleeswaren en worstsoorten, denk aan droge worsten van Brandt&Levie, mortadella, salami en antipastiselecties
  • ¼ bakje rode besjes
  • 4 takjes kervel of krulpeterselie

Publicatie datum: 16 november 2021