Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wildzwijn rug filet, gegrilde bospeen, mousseline van knolselderij en pastinaak met wild jus.
Gang
Hoofdgerecht
Bereidingswijze
Doe de wijn, basilicum, tomatenpuree, knoflook, suiker, olijfolie en sjalotje in een Blender en pureer. Leg de filets in de marinade, minimaal 1 uur maar hoe langer hoe lekkerder.
Grill de bospeen op een grilplaatje of met een gasbrander, kook de romanasco roosjes beetgaar in gezout water.
Kook de knolselderij blokjes en de pastinaakblokjes goed gaar, giet ze af en puree dit met een flinke scheut olijfolie en breng deze op smaak met limoen sap en zout/peper, zorg voor een glade mouseline.
Steek de roseval aardappels uit in een mooi torentje, zet de torentjes in een kleine ovenschaal en giet er olijf olie bij en de tak rozemarijn en zeezout. dek het schaaltje af met aluminium folie en zet dit voor 20 minuten in de oven op 180 graden.
bruneer de hazelnoten in een pan en kneus deze als ze afgekoeld zijn.
Haal de filets uit de marinade, dep ze af en gril ze in 3-4 minuten per kant tot ze medium zijn. Bestrijk ze af en toe met de marinade.
Tranceer de filet voor dat deze op het bord gaat.
Zorg dat de overige componenten gereed zijn, maak het bord op naar eigen inzicht en garneer af met wat takjes cress.