Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de knoflook schoon, bak deze kort in de boter.
Voeg de geschilde aardappels toe in kleine stukjes, bak deze even mee en voeg het water toe.
Kook dit lekker gaar en voeg de bouillon blokjes toe.
Pureer alles en voeg de room toe, breng het op smaak met zout en peper
Leg de plakken ham tussen een paar velletjes keukenpapier en verwarm dit voor 3 minuten op ongeveer 900 watt in de magnetron, nu is je ham lekker krokant.
Serveer de soep in een leuk glas met een stukje krokante ham op de rand van het glas, leg daar een klein quenelles creme fraise op. En eventueel een leuk takje.