Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verdeel de coquilleplakjes over vier borden en leg ze in nette cirkels.
Breng voor de vinaigrette het suikerwater aan de kook. Voeg de ibericoham toe en laat deze 5 minuten meekoken. Haal het water van de warmtebron. en voeg de peperkorrels en kappertjes toe. Laat het mengsel iets afkoelen, maak het dan af met de sherryazijn, de olijfolie en het grootste deel van het limoensap en breng op smaak met peper en zout.
Maak een aioli van de eidooier, de mosterd, de rest het limoensap en de zonnebloemolie. Doe de aioli over in een spuitzak. 4. Verdeel de vinaigrette over de coquilles en spuit er wat toefjes aioli tussen. Garneer met bieslook, radijs en zeekraal.