Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de ingrediënten voor de pekel en bestrooi de zalm ermee. Laat 25 minuten marineren.
Spoel de zalm af met water de dep droog. Draai de norivellen in een keukenmachine of blender fijn tot poeder. Rol de gepekelde zalm door het noripoeder, zodat deze een zwart laagje krijgt.
Draai alle ingrediënten voor de avocadocrème in de keukenmachine tot een gladde massa en schep in een spuitzak. Meng alle ingrediënten voor de ponzu-vinaigrette goed door elkaar en schep in een spuitfles (voor gebruik nog even goed schudden).
Schik de zalm op de borden, besprenkel met ponzu-vinaigrette en spuit er toefjes avocadocrème bij. Maak af met rettich, komkommer en dille en eventueel wat krokantjes gemaakt van gefrituurde norivellen in tempurabeslag.