Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit voor de marinara de knoflook en ui aan in olijfolie. Voeg de rode peper en oregano toe aan de pan en bak dit even mee. Voeg de tomatenblokjes toe. Laat het mengsel minimaal 25 minuten pruttelen tot de kleur wat donkerder wordt en de zuurheid verdwenen is. Pureer het geheel in de keukenmachine glad.
Fruit voor de balletjes de ui, knoflook en rode peper aan in olie. Voeg de portobello en daarna de sojasaus en steakkruiden toe en breng hoog op smaak met peper en zout. Bak het geheel tot het vocht volledig verdampt is. Voeg de broccolirijst toe en schep dit even door. Laat het mengsel afkoelen.
Kneed intussen de zwarte bonen stuk en meng dit door het afgekoelde balletjesmengsel. Meng de Parmezaanse kaas, het ei en de panko erdoor (voeg wat extra panko toe als het mengsel te nat is). Draai er kleine balletjes van en bak ze voorzichtig ongeveer 7 minuten in een pan met ruim olie.
Vul de broodjes met de balletjes en schenk de marinarasaus er overheen. Rasp de mozzarella over de opening en leg de broodjes nog even onder de grill op de middelste grillstand, tot de kaas gesmolten is en goudbruin wordt. Serveer de sub met verse peterselie.