Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek 3 grote ringen trammezini brood uit en toast deze goudbruin
Snij de banaan in partjes, karameliseer deze met suiker (bij voorkeur rietsuiker)
Besmeer de toast met de pindakaas en beleg deze met de banaan. Doe dit tweemaal
Bouw de sandwich op en steek het laatste rondje uit met een kleine steker. Hier komt het ijs op, als het ijs gaat smelten loopt het niet over, maar in de sandwich (en dat is beter)
Dresseer de sandwich met vanilleroomijs en garneer het af met de bacon, bananenchips en evt. wat atsinacress