Jarcuterie

Jar (potje) met rauwe ham, burrata en frambozen. 

Gang
Hapje Lunchgerecht Voorgerecht Amuse
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
25 minuten

Bereidingswijze

  1. Leg 2 plakjes rauwe ham op een velletje bakpapier op een bord en verwarm deze 2 x 30 seconden in de magnetron, zodat krokante chips ontstaat.
  2. Laat de burrata uitlekken en snijd in blokjes. Verdeel over de bodem van 4 jars (potjes).
  3. Besprenkel lichtjes met de gerookte olijfolie en kruid met versgemalen peper en fleur de sel.
  4. Maak rolletjes van de overige rauwe ham en verdeel samen met de framboosjes over de burrata.
  5. Besprenkel met de rest van de gerookte olijfolie en het balsamicocondiment.
  6. Steek er stukjes chips van rauwe ham in en bestrooi met de flower sprinkle. Garneer eventueel met enkele slablaadjes.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 bol burrata
  • 10 plakjes rauwe ham
  • 100 g frambozen
  • 4 tl balsamicocondiment
  • 4 el gerookte olijfolie
  • flower sprinkle Love
  • versgemalen peper
  • fleur de sel

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 23 februari 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant