Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor om direct te kunnen grillen bij een temperatuur van ongeveer 150 °C.
Snijd de rode peper in zeer dunne ringen en snijd de bosui eveneens in ringen.
Verwarm in een steelpan de ketjap manis met het sap en rasp van de limoen en voeg er de rode peper, het sesamzaad en de bosui aan toe.
Hak de pinda’s grof en voeg eveneens toe aan de saus.
Grill de sateetjes om en om op de barbecue tot ze mooi gekleurd zijn en nét gaar. Neem van de grill en leg op een schaal. Lepel er rijkelijk de ketjapsaus overheen en bestrooi met de gebakken uitjes. Serveer er de cassavekroepoek bij.