Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een beurre noisette en laat afkoelen tot keukentemperatuur.
Sla het eiwit los maar niet luchtig.
Draai de hazelnoten fijn en meng met een garde de bloem en suiker erdoor. Meng het eiwit erdoor en daarna de boter. Laat het beslag 1 nacht in de koeling staan.
Bak de financiers in een siliconen bakmat in 10-12 minuten in een oven van 180°C.
Klop de gezoete room op met limoenrasp en serveer dit naast de financiers.