Pavlova met mascarponecrème

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Sla de mascarponecrème op met een keukenmachine en doe dit in een spuitzak.
  2. Was en snij de aardbeien door de helft.
  3. Dresseer een eetlepel frambozencouilis centraal op het bord en ‘splash’ deze.
  4. Dresseer een dessertlepel frambozenjam centraal op het bord.
  5. Bouw het gerecht op met het rood fruit en puntjes mascarponecrème.
  6. Leg hier een grote merengue op.
  7. Crumble er kruim van een rood fruit merengue overheen.
  8. Garneer het gerecht af met enkele takjes dragon en citrusafrikaan.

TipZorg er voor dat je de ingrediënten bij elkaar hebt zodat je het gerecht snel kunt dresseren en de merengue krokant blijft. 

 

Je kunt in andere seizoenen ook met fruit werken uit dat specifieke seizoen.

OpmaaktipDresseer het gerecht frivool op bord.

Ingrediënten

  • 4 eetlepels frambozen couilis
  • 4 dessertlepels frambozenjam
  • 6 aardbeien
  • 20 stuks blauwe bes
  • 12 stuks frambozen
  • 3 dl mascarpone crème Debic
  • 4 grote merengues deMaro
  • 1 grote merengue rood fruit deMaro
  • Enkele takjes dragon
  • 1 citrusafrikaantje

Publicatie datum: 05 augustus 2022