Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de minibospeen, maar laat wel wat van het loof eraan zitten. Snijd in de lengte doormidden.
Blancheer de minibospeen kort, giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
Rasp een beetje van de schoongeborstelde sinaasappelschil en houd apart. Snijd de schil van de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Verwarm het gourmetstel of de tafelgrill voor.
Rooster de eendenspiesen op de velkant tot dit mooi gekleurd en krokant is. Draai om en laat nog even roosteren op de vleeskant.
Leg er de minibospeen met de geriste tijm bij en rooster in het vrijgekomen vet van de eend tot het mooi gekleurd is. Kruid met zout en peper en bestrooi met de sinaasappelrasp.
Voeg de partjes sinaasappel toe, bak kort mee en serveer de spies met de bospeen en de sinaasappel.