Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop in een kom de eieren los met de suiker tot het een enigszins luchtig geheel is.
Voeg het oranjebloesemwater, de sinaasappelrasp en de melk toe en meng er de tarwebloem en de gedroogde gist doorheen tot er geen klontjes meer te zien zijn.
Voeg de lauwwarme gesmolten boter toe, meng goed door en laat 15 minuten rusten.
Vet madeleinevormpjes in en vul met het beslag. Vul de vormpjes net niet tot bovenaan, ze gaan nog rijzen.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak 5 minuten, zet dan de temperatuur terug naar 200°C en bak nog 10 minuten.
Neem uit de oven, laat heel even rusten en haal ze uit de vorm.
Serveer de nog warme madeleines op een schaal en bestrooi lichtjes met poedersuiker.