Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg 8 sneden brood naast elkaar op een snijplank en smeer rijkelijk in met de vijgenjam.
Ris de citroentijm en verdeel over de sneden brood.
Snijd de brie in plakken en beleg de jam met 3 plakjes brie.
Snijd het harde steeltje van de vijgen en snijd in niet te dunne plakken.
Verdeel de vijgenplakjes dakpansgewijs over de brie en beleg met de rest van de plakjes brie.
Leg de andere snee brood er omgekeerd op.
Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan en bak de tosti’s voorzichtig aan beide kanten goudbruin. Zorg ervoor dat de brie in die tijd mooi smelt.
Snijd schuin doormidden en serveer eventueel met een extra schaaltje vijgenjam.