Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd carpaccio 's van de gekookte rode bieten. Was de rucola sla.
Snipper de sjalot, snijd de olijven in ringen, de tomaat in brunoise, de munt in julienne.
Fruit de sjalot aan in 30 ml olijfolie, voeg naar smaak World Spice Blend Pro Chermoula, de tomaten brunoise en de olijf ringen toe en verwarm tot 75 graden Celsius. Koel de anti-boise terug met de overige olijfolie en voeg de granaatappel pitjes en gesneden munt toe. Breng op smaak met citroen zeste en eventueel zout.
Kruid het geroosterde amandelschaafsel met World Spice Blend Pro Chermoula naar smaak.
Tip: Serveer de Rode Bieten Carpaccio met de anti-boise, geroosterd amandelschaafsel en eventueel geraspte Parmezaanse kaas
Ingrediënten
1 kg Rode Bieten (Gekookt)
150 g Rucola
100 g Amandelschaafsel (geroosterd)
1 Sjalot (banaan)
50 g Olijven (groen)
50 g Olijven (zwart)
2 Tomaten
30 g Granaatappel pitjes
2 Munt (vers)
200 ml Olijfolie
Citroen Zeste
Verstegen Chermoula without added salt 170 gr strooibus - Verstegen World Spice Blend Pro